Privremena obustava saobraćaja tokom dječije manifestacije „Zagonetna šetnja“

Opština Budva u saradnji sa UNDP-ijem i ove godine organizuje manifestaciju za djecu pod nazivom “Zagonetna šetnja", u sklopu proslave "Evropske nedjelje mobilnosti" i "Svjetskog dana bez automobila", koja će se održati u petak 21. septembra sa početkom u 11 časova.


"Ovom prilikom obavještavamo posjetioce i građanstvo da će zbog pomenute manifestacije biti privremeno obustavljen saobraćaj u ulici Mediteranskoj trasom do raskrsnice sa ulicom 22. novembara do nekadašnjeg “Jat-a” u periodu od 10:00 do 12:00 časova", saopštili su iz Opštine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja