Oktoberfest stiže u Budvu

Festival piva „Oktoberfest Montenegro“ ove godine će po prvi put biti održan na crnogorskom primoriju. Ljubitelji piva će u gradskom parku u Budvi 21. i 22. septembra moći da uživaju u dobroj muzici i raznovrsnim ukusima ovog napitka.

Po uzoru na minhenski „Oktoberfest“ koji već više od dva vijeka okuplja one koji uživaju u pivu i „Oktoberfest Montenegro“ će svojim posjetiocima ponuditi raznovrsne ukuse piva, pereca i bavarskih kobasica.

Festival će u petak, 21. septembra u 20:00 časova otvoriti direktor Turističke organizacije opštine Budva gospodin Mladen Franović i ambasador Njemačke u Crnoj Gori dr Robert Weber. Poslije otvaranja, posjetioce očekuje zabava uz dobro pivo i muziku.

U petak, 21.septembra na festivalu će nastupiti bendovi Atomsko sklonište i Orthodox Celts, dok će u subotu, 22. septembra ljubitelji piva imati priliku da uživaju u koncertima bendova Bad Copy, So Sabi i Gradske muzike Budve.

U okviru programa ove manifestacije oba dana biće održano takmičenje u držanju krigli, a učesnike očekuju lijepe nagrade.

Organizatori Oktoberfesta su Turistička organizacija opštine Budva i kompanija Color Media Communications u saradnji sa Ambasadom Njemačke.

 

PROGRAM OKTOBERFESTA

 

 

PETAK, 21.septembar

 

 

20:00 Otvaranje Festivala:

Govore:

Direktor TO Budva gdin Mladen Franović;

dr Robert Weber, ambasador SR Njemačke u Crnoj Gori;

 

21:00 ATOMSKO SKLONIŠTE

22:30Takmičenja

23:00 ORTHODOX CELTS

 

 

SUBOTA, 22.septembar

 

20:00Gradska muzika Budve

21:00 SO SABI

22:30Takmičenja

23:00 BAD COPY

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja