Pravila učestvovanja u manifestaciji Zagonetna šetnja

Opština objavila uputstvo :

Poštovana djeco, roditelji i učitelji,

Molimo vas da pažljivo pročitate uputstvo i NOVA pravila o učestvovanju u manifestaciji „Zagonetna šetnja“:

 Na mjesto za registraciju, kod glavne Pošte u Mediteranskoj ulici treba doći najmanje pola sata ranije odnosno najkasnije u 10.30h.
 Registracija će se vršiti prema rednim brojevima timova. Potražite gdje se nalazi pult za registraciju vašeg tima prema rednom broju koji mu je dodjeljen.
 Na pult za registraciju dolazi samo vođa tima. Molimo vas da se pridržavate ovoga kako bi smo izbjegli nepotrebne gužve.
 Vođa tima dobija majicu, numerisanu knjižicu sa zagonetkama i hemijsku olovku, okuplja svoj tim i svi zajedno polako kreću da rešavaju zagonetke.
 Potrebno je da se riješe sve zagonetke upisujući odgovore u knjižicu i obiđu sva mjesta koja su označena na mapi koja se takođe nalazi u knjižici.
 Kada tim riješi sve zagonetke, vođa tima dolazi do terase hotela Mogren gdje se nalazi kutija u koju treba ubaciti odsečak sa posljednje strane knjižice sa upisanim podacima tima. NIJE VAŽNO VRIJEME kada stignete već da riješite sve zagonetke!
 Nakon što vođe timova ubace svoje odsečke iz knjižica u kutiju, okupljaju svoj tim i čekaju nagradno izvlačenje.
 Vođa tima čiji broj knjižice bude izvučen donosi komisiji knjižicu na uvid. Nakon što komisija završi svoj posao, proglašavaju se srećni dobitnici i uručuju nagrade.
 Za sve učesnike obezbjeđeno je osvježenje.
 Spisak timova sa rednim brojem možete naći na sajtu Opštine Budva www.budva.me

Za sve što je nejasno slobodno nas kontaktirajte na 033/403-812.

 

A pogledajte listu timova koji će se takmičiti na predstojećoj manifestaciji:

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti