Rigorozniji režim saobraćaja tokom Oktoberfesta

Turistička organizacija opštine Budva obavještava sve mještane i njihove goste da će 21. i 22. septembra, tokom održavanja manifestacije "Montenegro Oktoberfest" biti potpuno zatvorena za saobraćaj dionica od Stare autobuske stanice do Starog grada u periodu od 20 h do 01 h.

Takođe se mole svi sugrađani i turisti da od danas (20. septembra) do nedjelje (23. septembra) tokom dana ne ostavljaju svoja vozila na šetalištu u blizini Gradskog parka.

VEZANO: PROGRAM OKTOBERFESTA

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja