Print this page

Nikšićki Spark će da šije uniforme za Opštinu

Nikšićka kompanija Spark prvorangirana je na tenderu za izbor najboljih ponuđača za nabavku uniformi zaposlenima u Građanskom birou, pripadnicima obezbjeđenja , kao i matičarima. To je Primorskim novinama potvrđeno u Opštini Budva.

Naime, Opština je predvidjela da za ovu nabavku izdvoji maksimalno 5.000 eura, a ponuda Sparka je bila 3.781,25 eura, i kao takva je ocijenjena je a najpovoljnijom.
U sppecifikaciji javnog poziva stoji da će zaštitari ubuduće nositi teget pantalone i sakoi, sa bijelom košuljom, kao i kravatom . Upravo to su specifikacije garderobe koje se traže za ovu službu


Matičarke će ubuduće nositi bluzu bijele ili bež boje, kratkih i dugih rukava, sako modernog kroja, suknju do koljena , haljinu ravnog kroja bez rukava ili cigaret pantalone, bež , teget bordo ili punč roze boje, izrađene od pamuka, polisestera ili lana.
Za matičare je predviđena košulja bijele boje klasičnog kroja, sako i pantalone , bež i teget boje.


Radnici zaduženi za ugostoiteljske djelatnosti nosiće ubuduće strukiranu bijelu košulju, teget pantalone ili suknju, i sako bez rukava ili prsluk takođe teget boje.
Za zaposlene u Građanskom bioru naručuje se kupovina uniformi i to za radnice košulje, suknje i pantoalone teget boje, dok radnici će nostiti teget pantalone i bijele košulje.


Tražena uniforma će se raditi po mjerama, a Opština će u roku od 20 dana od isporuke isplatiti novac. Rok izvršenja ugovora je 30 dana od potpisivanja.

PODIJELI