Print this page

Francuzi u hotelima Budvanske rivijere

Top Resa koja se ovih dana održava u Parizu i traje do 28.septembra, specijalizovani je sajam turističke industrije i najveći B2B sajam u Francuskoj, koji je okupio predstavnike ove branše iz cijele Evrope.

U Hotelskoj grupi Budvanska rivijera tržište Francuske zauzima značajno mjesto, naročito ako se ima u vidu da je godinama unazad po broju ostvarenih noćenja bilo na visokoj drugoj poziciji ljestvice emitivnih tržišta. U sezoni 2018 (posmatrano do 21.septembra tekuće godine) u Grupaciji Budvanska rivijera sa ovog tržišta je realizovano preko 40 hiljada noćenja što predstavlja povećanje broja dolazaka iz Francuske za 7%.
U ukupnom prometu Hotelske grupe Budvanska rivijera ova emitivna zona učestvuje sa 9%.


Ovogodišnja sajamska manifestacija Top Resa za Kompaniju Budvanska rivijera protiče uspješno i u znaku velikog interesovanja touroperatora za zakup kapaciteta za sljedeću turističku sezonu. Tradicionalno već Francuski gosti će najvećim dijelom boraviti u hotelu Palas i to posredstvom agencije MTO France koja je, u očekivanju još jedne uspješne poslovne godine, za sljedeću sezonu sa ekskluzivnim pravom prodaje proširila zakupljeni kontigent ne samo u hotelu Palas već i u hotelu Castellastva sa garancijom popunjenosti.
U saradnji sa MTO Travel i nacionalna avio kompanija Montenegro airlines je za sljedeću godinu ugovorila pokretanje novih čarter linija iz nekoliko francuskih gradova.
Za Grupaciju Budvanska rivijera od sezone 2018 od izuzetnog značaja je i proširenje saradnje sa touroperatorom TUI posredstvom kojeg je takođe realizovana prodaja brojnih aranžmana sa tog tržišta i sa kojim je i za sljedeću turističku godinu već ugovorena saradnja.
Hotelska grupa Budvanska rivijera i u ovim prvim jesenjim danima bilježi turistički promet koji je na nivou visoke popunjenosti hotela sa brojkom od oko 3 hiljade turista na dnevnom nivou. Primat u dobrim poslovnim rezulatatima i ove godine pripada hotelu Palas koji do 15.oktobra nema slobodnih kapaciteta a potom nastavlja rad sa raznovrsnim i cjenovno konkurentnim paket aranžmanima za koje prodaja počinje upravo ovih dana.

PODIJELI