Za Dan opštine 20 hiljada eura

Opština Budva raspisla je juče tender za izbor najboljeg ponuđača za organizovanje peoslave povodom obilježavanja Dana opštine 22. novembar. Iz opštinske kase budžetom je predviđeno 20 hiljada eura. Kako se navodi u javnom pozivu:

- usluge organizovanja proslave povodom Dana opštine Budva (paket aranžman, procjenjena vrijednost 15.000,00 €;
- restoranske usluge na teritoriji opštine Budva-večera dobrodošlice, procjenjena vrijednost 5.000,00 €.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 31.10.2018. godine u 10:00 sati, u prostorijama Opštine Budva, kancelarija 48 ulica Trg Sunca br.3.

 

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja