Opština bi da gradi garažu kod Pošte

Sekretarijat za investicije zatražio je od kolega iz urbanizma da im izdaju urbanističko tehničke uslove za gradnju garaže u centru grada, preko puta kompleksa TQ plaza, kao i prisutpne saobraćajnice.

Garaža je bila dio ugovora između Opštine i kompanije Tradeunique, kada je bilo predviđeno da se na ovoj lokaciji izgradi oko deset hiljada mjesta garažnog prostora.

Aneksa ugovora se Opština "odrekla" nakon što je Specijalno tužilaštvo zakjučilo usporazume o priznanju krivice sa članovima organizovane kriminalne grupe, a Opštini vraćeno kroz poslovno stambene prostore u TQ Plazi šteta u vrijendosti 19.5 miliona eura.


Opština sada namjerava da realizuje davnašnju ideju i time riješi nagomilane probleme.

 

Foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja