Srednja škola bi da gradi sportske terene i eko baštu sa fontanom

Javna ustanova Srednja mješovita škola "Danilo Kiš" zatražila je od budvanskog Sekretarijata za urbanizam da joj izda urbanističko tehničke uslove za gradnju otvorenog sportskog terena sa atletskom stazom. Iz ove srednje škole takođe su tražili zeleno svjetlo za postavljenje ograde oko škole, gradnju eko bašte sa gumnom i fontanom, kao i hortikulturno oplemenjavanje prostora i postavljanje mobilijara.

Srednja škola je godinama unazad u veoma lošem stanju, osim što joj je krov propuštao, stanje unutara škole ni malo nije bilo reprezentativno.

Opština je ove godine u rekonstrukciju i adaptaciju toaleta i gradnju posebnog kabineta za kulinarstvo uložila 40 hiljada eura

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja