Budva - pročitajte ko neće imati vodu do 16 časova

Zbog neodložnih radova na opravci kvara na cjevovodu ka izvorištu “Piratac”, korisnici koji se snabdjevaju putem hidrostanica “Lazi 1” i “Lazi 3” neće imati vodu danas u vremenu od 10:00 do 16:00 sati.

Bez napajanja u nazačenom treminu biće potrošači: okolina i iznad ugostiteljskog objekta”Parma” - lijevom stranom ulice ka manastiru “Podmaine” te potrošači u stambenim zgradama “sindikalnog fonda” .

“S obzirom na hitnost ove intervencije molimo potrošače za razumijevanje”, saopštili su iz Vodovoda Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja