Rebalans upućen ministarstvu na saglasnost

Budvanski Sekretarijat za finansije uradio je rebalans budžeta za 2018. i uputio ga Ministarstvu finansija na saglasnost.

Kako je "Primorskim novinama" potvrđeno od odgovora resora na čijem se čelu nalazi ministar Darko Radunović zavisi i kada će biti zakazana sjednica lokalnog parlamenta. Gradska kasa za ovu godinu je projektovana na 39.5 miliona eura, ali aranžmana sa Vladom oko isplate kreditnih obaveza za projekat otpadnih voda, vrijedna 3.25 miliona eura, uslovio je da se izvrši rebalansd.

Koje su sve stavke "doživjele" promjene, znaće se tek nakon što iz podgorice stigne odgovor, nakon čega će se dokument naći pred odborničkim sazivom.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja