TQ Plaza oprema informatički kabinet u OŠ Stefan Mitrov Ljubiša

Predstavnici TQ Plaza uručiće sjutra upravi budvanske Osnovne škole " Stefan Mitrov Ljubiša" vrijednu donaciju 10 kompjutera, stolova, stolica i štampač predvidjenih za nesmetan rad učenika u informatičkom kabinetu.

U petak predstavnici TQ Plaze će posjetiti i Osnovnu Školu „Dušan Bojović“ u Nikšiću gdje će dopremiti donaciju u vidu 6 kompjutera, plazma televizije i štampača. Ukupna vrijednost donacije za dvije škole je oko 5 000 eura.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja