„Čarobna mrežaonica paučića Vida“ Martine Kosec

U Narodnoj biblioteci Budve, u petak, 19.oktobra sa početkom u 17 sati biće predstavljena knjiga autorki Martine Kosec i Sanele Grazie „Čarobna mrežaonica paučića Vida“ (Radna ctančica za djecu i odrasle).

Knjiga je namijenjena djeci i dečijim pomagačima, nastavnicima likovnog, psiholozima, pedagozima ali i svima koje zanima ovakav kreativan način rada sa djecom.
Predstavljanje “Čarobne mrežaonice paučića Vida” u Narodnoj biblioteci Budve dio je programa III Međunarodne konferencije Fraktalnog crteža - Fractal drawing - INTEGRACIJA . U ime organizatora konferencije na promociji će se najprije obratiti Gordana Ražnatović, predstavnica Metode fraktalnog crteža za Crnu Goru, a knjigu će predstaviti autorka Martina Kosec koja je predstavnica Metode fraktalnog crteža za Hrvatsku. Moderatorka je Stanka Stanojević.


Nakon prezentacije knjige, u 18 sati u čitaoničkom prostoru Biblioteke Martina Kosec će održati radionicu fraktalnog crteža sa budvanskim osnovcima, a poželjno je da radionici prisustvuju i njihovi roditelji. U isto vrijeme u Klubu mladih Budva ove radionice za srednjoškolce vodiće drugi predavači. Materijal , bojice i papir obezbijediće organizator.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja