Javnu garažu planiraju i kod Doma zdravlja

Opštinski Sekretarijat za investicije zatražio je od kolega iz urbanizma da im izdaju urbanističko tehničke uslove za izgradnju javne garaže sa konmercijalnim sadržajima u naselju Rozino kod Doma zdravlja.

Prethodno je isti sekretarijat zatražio izdavanje uslova za gradnju garaže kod gradske pošte. Nakon dobijenih UTU, slijedi izrada tehničke dokumentacije, ali ovim se pokreće postupak da se pribavi sva neophodna dokumentacija, za raspisivanje tendera za izbor izvođača radova.

Gradnja javnih garaža jedini je način da se riješi problem nedostatka parking mjesta u gradu.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja