Konferencija o ekonomiji Montenegro 2018

Konferencija o ekonomiji Montenegro 2018, koja će biti održana 25. i 26. oktobra 2018. godine (četvrtak i petak), u hotelu Splendid, u Budvi, pokušaće da, u okviru glavne teme „Balkan i Evropska unija - petogodišnji ciklus Berlinskog procesa”, pruži odgovore važne za ekonomsku budućnost našeg Regiona.

Konferenciju će otvoriti predsjednik Privredne komore Crne Gore Vlastimir Golubović, predsjednik Crne Gore, gospodin Milo Đukanović i savezni kancelar Austrije, gospodin Sebastian Kurz, a predsjednici Vlada zemalja Zapadnog Balkana, na posebnom panelu Konferencije, govoriće o ekonomskoj i evropskoj perspektivi Regiona.

Panelisti na ovom događaju biće i ministri ekonomije zemalja Regiona, predstavnici međunarodnih finansijskih institucija i investitora, predsjednici komorskih asocijacija i predstavnici uspješnih kompanija koje posluju na ovim prostorima.

Očekuje se da će Konferenciji prisustvovati preko 600 učesnika. Za Konferenciju vlada veliko interesovanje domaćih i stranih medija.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja