Promocija Budve u Sarajevu

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma i turističke berze “Sarajevski festival turizma” turističku ponudu destinacije predstavlja i Budvanska rivijera.


Tržiste Bosne i Hercegovine od velikog je značaja za Budvu, jer broj gostiju (kojih je ove godine bilo vise od 50 000) i broj noćenja svake godine bilježe evidentan rast, što je 2018. iznosilo čak 17% više u odnosu na prethodnu godinu. Gosti sa ovog područja su tradicionalno “vjerni” metropoli crnogorskog turizma tokom novogodišnjih praznika, pa su predstavnici Turističke organizacije opštine Budva iskoristili boravak u Sarajevu da pozovu sve posjetioce na dvadeseti, spektakularni doček Nove godine, koji će ove godine, u čast ovog značajnog jubileja, pored eminentnih muzičkih imena biti organizovan i sa nizom zanimljivih pratećih sadržaja.

Zajednički prostor koji Budva dijeli sa turističkim organizacijama Ulcinja (organizatori), Bara, Tivta, Cetinja, Kotora, Herceg Novog i Nacionalne turističke organizacije, juče je posjetio i Ambasador Crne Gore u Bosni i Hercegovini - Milan Lakić sa saradnicima.

Sajam turizma u Sarajevu, posvećen domaćoj i međunarodnoj turističkoj ponudi, ali i afirmaciji prirodnih i gastronomskim potencijala, trajaće do petka, 26.oktobra.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja