Print this page

Promocija Budve u Sarajevu

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma i turističke berze “Sarajevski festival turizma” turističku ponudu destinacije predstavlja i Budvanska rivijera.


Tržiste Bosne i Hercegovine od velikog je značaja za Budvu, jer broj gostiju (kojih je ove godine bilo vise od 50 000) i broj noćenja svake godine bilježe evidentan rast, što je 2018. iznosilo čak 17% više u odnosu na prethodnu godinu. Gosti sa ovog područja su tradicionalno “vjerni” metropoli crnogorskog turizma tokom novogodišnjih praznika, pa su predstavnici Turističke organizacije opštine Budva iskoristili boravak u Sarajevu da pozovu sve posjetioce na dvadeseti, spektakularni doček Nove godine, koji će ove godine, u čast ovog značajnog jubileja, pored eminentnih muzičkih imena biti organizovan i sa nizom zanimljivih pratećih sadržaja.

Zajednički prostor koji Budva dijeli sa turističkim organizacijama Ulcinja (organizatori), Bara, Tivta, Cetinja, Kotora, Herceg Novog i Nacionalne turističke organizacije, juče je posjetio i Ambasador Crne Gore u Bosni i Hercegovini - Milan Lakić sa saradnicima.

Sajam turizma u Sarajevu, posvećen domaćoj i međunarodnoj turističkoj ponudi, ali i afirmaciji prirodnih i gastronomskim potencijala, trajaće do petka, 26.oktobra.

PODIJELI