Produžen rok za dodjelu podrške za proizvodnju i razvoj poljoprivrede

Sekretarijat za privredu PRODUŽAVA ROK ZA PREDAJU ZAHTJEVA ZA UČEŠĆE U JAVNOM POZIVU za dodjelu podrške za proizvodnju i razvojpoljoprivrede za 2018.godinu


Sekretarijat za privredu opštine Budva objavio je Javni poziv za dodjelu:

  1.podrške proizvodnji i razvoju maslinarstva,
  2.podrške proizvodnji i razvoju vinogradarstva,
  3.podrške razvoju pčelarstva,
  4.podrške stočarskoj proizvodnji,
  5.podrške razvoju ribarstva i
  6.podrške posebne namjene-unapređenje lovstva

za 2018. godinu, na području opštine Budva , broj 01-2320/1 od 18.09.2018. god, čiji rok za predaju bio zaključno sa 31.10.2018.godine.
U cilju što većeg animiranja poljoprivrednih proizvođačasa teritorije opštine Budva, ovaj organ je odlučio da produži rok za predaju zahtjeva.

Javni poziv produžava se zaključno sa 15.11.2018.godine.


Informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti u Opštini Budva, kancelarija br. 83, svakog radnog dana od 9-11 i od 13-15 h.

 

foto: Miloš Ćetković

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja