Svečani prijem članova Bokserskog kluba “Budva”

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović priredio je dana 31. oktobra prijem za juniorske bokserske reprezentativce, Bojanu Gojković i Petra Liješevića, osvajače medalja na Evropskom prvenstvu u ruskom gradu Anapa.

Ovom prilikom, predsjednik Krapović je rekao da je ovo jedan u nizu rezultata koji su postigli članovi Bokserskog kluba “Budva” na čelu sa njihovim trenerom Nikolom Ružićem. Posebno se zahvalio članovima kluba na postignutim rezultatima, Petru Liješeviću na osvojenoj bronzanoj medalji i Bojani Gojković na osvojenoj zlatnoj medalji, te je istakao da je ovo veliki uspjeh ne samo za Budvu nego i za Crnu Goru. Takođe je kazao da će Opština Budva i u budućnosti participirati i pomagati razvoju sprtskih klubova i sporta u Budvi, kako bi imali što bolje uslove za rad.

U ime Opštine Budva, mladi sportisti, za postignut izvanredan uspjeh, pored zahvalnica koje im je uručio predsjednik Krapović, nagrađeni su i novčanim nagradama u visini od 500 eura za Petra Liješevića dok je Bojana Gojković za osvojenu zlatnu medalju nagrađena iznosom od 1000 eura.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja