Kružni tok na bečićkom bulevaru

Opština Budva započeće gradnju kružnog toka na bečićkom bulevaru na skretanju za hotel "The Queen of Montenegro".

Tabla sa obavještenjem o početku gradnje već je postavljena, a gradonačelnik Budve Dragan Krapović najavio je da je ovo samo prva faza u stvaranju boljih uslova za saobraćanjem prometnom magistralom.

Kazao je da je u planu da se i kod hotela "Mediteran" takođe izgradi kružni tok, te da se kod hotela "Splendid" naprave četiri trake.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja