Jednogodišnje stipendije za Gojkovićevu i Liješevića

Ministar sporta Nikola Janović uručio je juče rješenja o utvrđivanju statusa perspektivnih sportista bokserima Bojani Gojković i Petru Liješeviću na osnovu kojih će narednih godinu dana primati stipendije Ministarstva sporta kao podsticajnu mjeru mladim sportistima.

Ministar Janović je podsjetio da su Gojkovićeva i Liješević osvojili prestižne medalje, zlato i bronzu, na nedavnom Evropskom juniorskom prvenstvu u Rusiji čime su ostvarili prve značajne rezultate bokserske reprezentacije nakon dugog niza godina.

Takođe, istaknuto je da je ovo samo jedan u nizu benefita novog Zakona o sportu kojim država stimuliše rad i nagrađuje rezultate talentovanih mladih sportista koje postižu na međunarodnim takmičenjima predstavljajući svoju zemlju na najbolji mogući način.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja