Opština priprema novu odluku o taksi prevozu

Sekretarijat za komunalno stambene poslove pozvao je građane, preduzetnike, preduzeća, mjesne zajednice, organe lokalne samouprave, NVO, kao i javne ustanove i preduzeća čiji je osnivačl Opština da dostave svoje predloge sugestije i stavove jer je u toku priprema nacrta odluke o organizaciji i načinu obavljanja auto taksi prevoza. Rok dostvaljanja predloga je 23. novembar. Resorni sekretarijat je dužan da nakon toga izradi nacrt odluke, koja će biti predočena javnosti.


Problem taksi prevoza je aktuelan punu deceniju, oa i pored angažovanja Komunalne inspekcije i velikog broja novčanih kazni koje su izrečene tokom ove sezone, očekuje se da bi donošenje nove odluke definitivno riješio način na koji će se ubuduće obavljati ova djelatnost.

 

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja