Splendid apsolutni je pobjednik u kategoriji Najbolji primorski hotel

Hotel Splendid Conference & SPA Resort 5* apsolutni je pobjednik u kategoriji Best Seaside Hotel u regionu, na dodjeli godišnjih nagrada Seebtm Awards 2018.


Ove godine uz on line glasanje, prvi put je glasao stručni žiri. Činili su ga predstavnici najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, a članovi su glasali za najbolje, po svom iskustvu i mišljenju.

Ponosni smo na činjenicu što smo nagrađeni kao najbolji primorski hotel u cjelini , jer smo bili prvi laureati ovog regionalnog priznanja ,ustanovljenog prije dvije godine .Tada smo bili proglašeni za najbolji Veliki hotel za kongresni turizam ( sa preko 200 soba ) odnosno u tom užem segmentu poslovanja.
Utisak pojačava činjenica da su tako odlučili : žiri od čak 27 članova žirija I 8 od ukupno 8 hiljada I 700 korporativnih klijenata iz regiona, što je zaista ubjedljivo. . Lijepo je znati da uživamo njihovo povjerenje I da nas baš klijenti nagrađuju za ono što za njih radimo, jer nas oni najbolje i poznaju. To je najljepša satisfakcija za uloženi trud ”, kazala je na ceremoniji uručenja Pr Manger hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević .


SEEbtm Awards su priznanja koje dodeljuje SEEbtm magazin, najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji za tekuću godinu, na osnovu glasova stručnog žirija, čitalaca i organizatora događaja.


Nagrade se dodjeljuju u 17 kategorija za koje glasaju čelnici kongresne industrije regiona, kao i klijenti nominovanih kandidata.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja