Deset teretana na otvorenom

Žabljačka firma "Ski centar Javorovača" izgradiće dvije od ukupno deset planiranih teretana na otvorenom na području Budve.

Upravo sa ovom firmom zaključen je ugovor o postvaljanju dvije otvorene terenane, za šta je Opština Budva izdvojila 14.500 eura.


Sekretarijat za komunaolno stambene poslove odredio je da će dvije teretane biti izgrađene na Zavali i lokalciji između Buljarice i Petrovca, a potom slijedi izgradnja ostalih.
Planirane su osnovne gimnastičarske sprave. Trovisinsko vratilo, razboj, kosa klupa i skleker. Turistička organizacija Budve finansiraće izgradnju još dvije teretane na otvorenom za šta je planirano da izdvoji 29.500 eura.


Riječ je o lokacijama u Budvi - kod gradskog bazena i Crvene zgrade. Kod bazena se planira postaviti kompletan streetworkout kavez, a na lokaciji Crvene zgrade osnovne gimnastičke sprave.


Ovim je Opština Budva nastavila da obnavlja i gradi sportske terene, što je jedan od ciljeva da se što više mladih uključi u razne sportske aktivnosti.
Do ljeta je planirano da se na deset lokalcija naprave teretane na otvorenom.

 

foto: Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja