Ograđuju srednju školu i grade atletsku stazu

Budvanski Sekretarijat za urbanizam izadao je urbanističko tehničke uslove rednjoj mješovitoj školi " Danilo Kiš" kojim je predviđeno da se uredi dvorište, postavi ograda i izgradi atletska staza.

Ovim se napokon počinje uređenje srednjoškolskog centra, koji praktično je jedna od rijetkih školskih ustanova, koja godinama unazad ne samo da nema ni svoje dvorište, već ni fiskulturnu salu. Da ironija bude još veća škola nema ni upotrebnu dozvolu, pa hiljadu đaka pohađa nastavu u objektu koji nije prošao tehničku provjeru.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja