Dnevni centar otvaranje

Gradonačeknik Budve Dragan Krapović danas je svečano uručio ključeve vd direktorici, čime je zvanično otvoren Dnevni centar za omladinu i djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju.

Dnevni centar prostire se na ukupno 695 kvadrata u prizemlju zgrade Nivel na gradskoj zaobilaznici.

Priča o Dnevnom centru počela je još prije deceniju, ali ovim se napokon stavlja tačka na dugoobećavani projekat. Iako je biva gradska uprava obećala njegovo otvaranje, ipak do opremanja poslovnog prostora nije došlo, da bi nova gradska uprava raspisala tender i izdvojila 400 hiljada eura za opremanje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja