Raznovrsna muzička dešavanja u Gradskoj kafani hotela Mogren

Osim izuzetno prijatnog ambijenta i odlične gastronomske ponude, jesenji dani u Gradskoj kafani hotela Mogren, obojeni su i raznolikim muzičkim sadržajima.

Nakon nastupa poznate crnogorske pjevačice Nine Žižić, muzičke večeri se nastavljaju već u subotu 24. novembra, kada će goste zabavljati takođe poznati crnogorski izvođač, Bojan Delić.

Sedmicu dana kasnije, 1. decembra u Gradskoj kafani hotela Mogren nastupiće Duo Intime – dva odlična vokala u kombinaciji sa dvije akustične gitare, svojom emocijom i muzikom osvojiće srca publike već pri prvim taktovima sjajnog repertoara.

2. i 3. decembra goste Gradske kafane očekuje prava muzička poslastica – Nebojša Zloporubović Zlopi, pobrinuće se za dvije nezaboravne muzičke noći ispunjene najljepšim pjesmama, lijepim emocijama i odličnom energijom.

A uz dobru muziku ide i dobra hrana – iz menija Gradske kafane hotela Mogren posebno se izdvajaju jela pripremljena u španskoj peći, kao i ostali specijaliteti mediteranske i internacionalne kuhinje.


„Obojite jesenje dane na najljepši način, budite naši gosti, a mi ćemo se pobrinuti da sa ovog kultnog mjesta grada Budve ponesete jedinstven doživljaj koji se pamti“, poručuju iz Gradske kafane hotela Mogren.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja