Počelo rušenje hotela Kraljičina plaža na Pržnu (foto, video)

Juče je počelo uklanjanje starog hotela Kraljičina plaža koji je izgrađen početkom prošlog vijeka. Rušenje objekta otpočelo je u skladu sa Rješenjem Ministarstva održivog razvoja i turizma od 07.06.2017. godine.
Navedeni objekat se nalazi na katastarskoj parceli broj 970 KO Sveti Stefan, Opština Budva. Period za koji će u potpunosti objekat biti uklonjen će prevashodno zavisiti od vremenskih uslova, ali pretpostvaka je da će upotpunosti biti uklonjen najkasnije u narednih 60 dana.

Na mjestu starog hotela planira se izgradnja novog, četvorospratnog hotela, koji će zadovoljavati sve standarde hotela sa 5* i čija izgradnja će početi nakon prikupljanja neophodnih saglasnosti. Planirana je investicija u vrijednosti oko 70 miliona eura a radovi na izgradnji novog hotela trajaće dvije i po godine.

Izvor: Portal Analitika/Bankar.me

 

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja