Mural kod Osnovne škole

Creative studio lab designe objavio je na svom FB profilu da je uspjesno realizovan i četvrti dio projekta #BudvaGoGreen.

“Uz pomoć talentovanog umjetnika Anatoly Akue nastao je mural u Dositejevoj ulici koji predstavlja spoj mediteranske i planinske regije sa glavnim motivom Lovćenskog zvončića.

 
~
Uz partnere Fondacija Budva i pod pokroviteljstvom Opština Budva i United Nations Development Programme - UNDPnastavljamo dalje “.


~
Mladen Jevtic fotografije

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja