Print this page

Prikupili 50 hiljada eura za cetinjsku bolnicu “Danilo I”

Više od 200 rotarijanaca Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske i Mađarske, kao i prijatelja Rotarija , koji su prisustvovali tradicionalnoj svečanost „LADIES’ NIGHT“, kloju je organizovao budvanski Rotari klub, prikupilo je 50 hiljada eura namijenjenih za opremanje cetinske bolnice „Danilo I“.

Cilj ovogodišnjeg okupljanja, organizovanog u bečićkom „Splendidu“ bio je usmjeren ka novoj humanitarnoj akciji kluba – pokretanju DRUGOG GLOBAL-GRANT projekta, ovoga puta namijenjenog prikupljanju sredstava ZA OPREMANJE OB „DANILO I“ NA CETINJU, najstarije bolnice u Crnoj Gori.
„Već je tokom same večeri prikupljeno skoro 50.000 eura namijenjenih novom projektu, čija će realizacija obilježiti tekuću i narednu rotarijansku godinu“, saopšteno je iz Rotari kluba Budva.
Tokom svečanosti su uručena i priznanja „Paul Harris“ pojedincima i firmama, koji su nesebičnim učešćem pomogli realizaciju prethodnog global-grant projekta RC Budva „Moj prvi dom“.
Promovisani su i novi donatori – nosioci priznanja „Paul Harris“, ujedno članovi RC Budva, čime je Klub stekao privilegiju da bude proglašen 100% „PAUL HARRIS“ KLUBOM, četvrtim u Distriktu 2483.

PODIJELI