Jadranski biser - boks spektakl

Povodom jubileja 40 godina postojanja Bokserskog kluba "BUDVA" svim ljubiteljima plemenite vjestine poklanjamo veliki spektakl koji ce se odrzati 15 decembra sa pocetkom u 19h u Mediteranskom sportskom centru.

“Organizujemo 28 tradicionalnu medjunarodnu reviju "JADRANSKI BISER" na kojoj ce nasi najbolji bokseri snage odmjeriti sa protovnicima iz Crne Gore, Srbije i Slovenije.

Na kraju ce se odrzati i profesionalni mečevi u kojima ce nastupiti i Vladan Babić najbolji superteškaš Srbije, kao i perspektivni Veljko Ražnatović, dok ce u glavnoj borbi veceri boksovati jedan od najboljih boksera Crne Gore svih vremena Nikola Sjekloca protov Bruna Taversa iz Portugala u rejting mecu koji je predvidjen da traje 10 rundi”, saopstili su iz bokserskog kluba Budva.

Pokrovitalj projekta je Opstina Budva i Turisticka organizacija Budve dok je za tehnicku organizaciju zaduzen Boban Nikic.

ULAZ JE SLOBODAN

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja