Mlada Sofi Bel u Petrovcu

Projekcija filma ''Mlada Sofi Bel" (Švedska, 2014),biće održana večeras u 19 časova u multimedijanoj sali Spomen doma "Crvena komuma" u Petrovcu.

Sinopsis: Nakon završene srednje škole, život je tek počeo za najbolje prijateljice Sofi i Alis, koje žele da presele u Berlin. Ali Alis iznenada nestaje. Tražeći odgovore, Sofi pronalazi Alisine tragove po Berlinu, i na tom putu će se promijeniti, i doći do lične slobode. Odbacivši inhibicije, Sofi otkriva šta je ljepota, senzualnost, poetika, kao i brutalnost, mrak i sivilo.

U Spomen domu „Crvena komuna“ u Petrovcu (JU Muzeji i galerije Budve) u periodu od 4. septembra do 18. decembra svakog utorka s početkom u 19.00 časova će se održati manifestacija međunarodnog karaktera – "Dani evropskog filma". Filmovi su titlovani na crnogorki i engleski jezilk. Za sve projekcije ulaz je besplatan.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja