Rade idejni projekat za gradsko plivalište "Pizana"

Opština Budva opredijelila je 44.500 eura za izradu idejnog projekta za rekonstrukciju gradskog plivališta "Pizana". Ovim bi u narednoj godini papirološki se "pokrio" projekt, a već u 2020. i započeti radovi na rekonstrukciji, za šta je još ranije saopštavano da je potrebno uložiti oko 300 hiljada eura.

Gradsko plivalište bi ponovo postalo centar okupljanja brojne talentovane djece, kao što je to nekada bilo i sa koga su ponikli brojni poznati vaterpolisti i plivači u staroj Jugoslaviji.

foto: Adnan Dautović

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja