Sve ili ništa

Projekcija filma "Sve ili ništa" (Slovačka, 2017) biće održana večeras u 19 časova u multimedijanoj sali Spomen doma "Crvena komuma" u Petrovcu.

Ovo je ujedno i poslednja projekcija na manifestaciji međunarodnog karaktera – "Dani evropskog filma", koja se održavala u Spomen domu "Crvena komuna“ u Petrovcu (JU Muzeji i galerije Budve) u periodu od 4. septembra do 18. decembra svakog utorka s početkom u 19.00 časova. Filmovi su titlovani na crnogorki i engleski jezilk. Za sve projekcije ulaz je besplatan.

Sinopsis: Ovo je priča o odnosima koji pritiskaju, o ženskom prijateljstvu koje nas štiti, o muškarcima na koje se ne zaboravlja, iako toga nisu uvijek vrijedni. Priča je prepletena sarkazmom, humorom, ljutnjom, beznađem, strašću, smijehom, suzama, muškim egom i ženskim samopouzdanjem. Priča je tako stvarna, da ćete u njoj pronaći sami sebe.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja