Stigla nova službena vozila

Opština Budva obnovila je vozni park, a prva tura službenih automobila stigla je sinoć na parking.

Umjesto do sada luksuznog audi A8, službeno vozilo prvog čovjeka Budve biće dosta skromnije , u pitanju je Ford mondeo. Očekuje se da će on biti dopremljen početkoma naredne godine. podsjećamo, setinjska kompanija “Pegasus” dostavila je najbolju ponudu na tenderu za za nabavku 12 novih službenih autmobila Opštine Budva. Vrijednost ponude je 184.649,68 eura, od kojih u novcu će Opština platiti 132 hiljade , dok ostatak od 52 hiljade eura najbolji ponuđač će preuzeti 14 starih službenih vozila lokalne upracve koji su procijenjeni na tu sumu.


To je bio i uslov da se prijave ponuđači, jer je Opština tenderom predvidjela da najbolji ponuđač od koga će kupiti automobile, preuzme dotarajale 14 automobila. osim mondea, u voznom parku naći će se i Ford Tourneo Courier i Ford Fiesta

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja