Saniraju trotoare po gradu

Opština Budva povjeriće radove na sanaciji trotoara u gradu podgoričkoj firmi "Fidas" koja je dostavila najpovoljniju ponudu na tenderu. Planom investicija predviđeno je za ove radove da se izdvoji 29 hiljada eura, koliko je bila i cijena naznačena u javnom pozivu.

Ponude su dostavile četiri komapanije, od kojih je jedna bila neispravna, a komisija je ponudu Fidanas od 21.083 eura ocijenila kao najpovoljniju i sa ovom firmom biće zaključen ugovor. Građani Budve svjedoci su da su trotoari u velikoj mjeri ruinirani, a nerijetko i uzurpirani i pretvoreni u parkiraklišta.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja