Zima Budvi donijela "Božićnu pjacetu"

"Neka ova lijepa Božićna pjaceta najavi još jaču i konstruktivniju saradnju sa turističkom privredom grada a nadamo se da će naši sugrađani i brojni gosti uživati u svim čarolijama gradskog parka koji će narednih dana objediniti gastro ponudu, autentične suvenire, humanitarne aktivnosti, zabavu i mnogo dobre muzike na jednom mjestu" - istakla je sinoć otvarajući "Božićnu pjacetu" Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva.


Aleksandar Jovanović iz Udruženja ugostitelja Budve je izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta koji je zamišljen prije tii godine i naglasio da se nada da će on već naredne godine biti još potpuniji i u godinama pred nama postati poseban brend koji će postati neodvojivi dio regionalno poznate budvanske novogodišnje ponude.
"Proslavićemo na Pjaceti oba Božića, Novu godinu i pravoslavnu Novu godinu, cijeneći i njegujući sve lijepe običaje našeg grada" - rekao je Jovanović.
Nakon otvaranja, na bini u neposrednoj blizini gradskog parka, nastupio je trebinjski rok bend "Krugovi u žitu".


"Božićna pjaceta" otvorena prvog zimskog dana okupila je brojne ugostitelje, članove Udruženja, lokalne umjetnike i zanatlije, ali je značajan dio programa usmjeren ka radu sa djecom, društveno korisnim i humanitaranim projektima.


Pjaceta će biti otvorena sve do 14. januara, a 13. januara uveče planiran je koncert poznate crnogorske grupe "Perper".
"Božićna pjaceta" je organizovana saradnjom Turističke organizacije opštine Budva i Udruženaj ugostotelja Budve, uz podršku lokalne samouprave i JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja