Božićni i novogodišnji koncert ruskog pijaniste Vitalija Blizniuka

U srijedu 26. decembra, u 20 časova u Modernoj galeriji „Jovo Ivanović“ (JU Muzeji i galerije Budve) u Starom gradu, biće održan božićni i novogodišnji koncert ruskog pijaniste i kompozitora Vitalija Blizniuka. JU Muzeji i galerije Budve poklanja ovaj koncert građanima i gostima Budve povodom nastupajućih praznika.

Vitalij Blizniuk je rođen u Moskvi 1990 godine. Završio je tehnički fakultet u Moskvi i dobio kvalifikaciju inženjera elektronike. Muzikom je počeo da se bavi u osnovnoj školi. Tokom srednje škole i fakulteta nastupao je u bendu. Muzikom je profesionalno počeo da se bavi 2005. godine, a 2017. je napisao svoju prvu kompoziciju. U 2018. završio je rad na svom prvom albumu u stilu moderna klasika, koji sadrži deset kompozicija.

Vitalij će se budvanskoj publici predstaviti sa sledećim repertoarom:

1. Ludovico Einaudi - "Fuori dal mondo"
2. Vitalij Blizniuk - "Buđenje"
3. Fabrizio Paterlini - "Veloma"
4. Yann Tiersen - "Porz Goret"
5. Vitalij Blizniuk - "Among the clouds"
6. Ludovico Einaudi - "High heels"
7. Vitalij Blizniuk - "Prvi razgovor sa vama"
8. Yuruma - "River flows in you"
9. Fabrizio Paterlini - "Conversation with myself"
10. Vitalij Blizniuk - "Angels were here"
11. L.Cohen - "Halelluja"

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja