Sanirana staza ka Mogrenu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je ove sedmice završilo radove na uklanjanju obrušenog nanosa sa staze prema plaži Mogren. Završena je i sanacija nekoliko oštećenih polja metalne ograde, tako da je staza ponovo stavljena u funkciju šetačima i turistima.


Ove nedjelje je izvršeno i postavljanje zaštitnih dasaka naprolazima uz Slovensku plažu radi zaštite od nanosa pijeskana šetalište u dužini oko 60m.

Ukupna vrijednost ova dva posla iznosila je 3000 eura.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja