Kastratović novi predsjednik Izvršnog odbora Turističke Organizacije

Danas je održana 3. sjednica IV saziva Skupštine Turističke organizacije opštine Budva, kojoj je prisustvovalo 16 od ukupno 21 člana. Članovi Skupštine su predstavnici opštine kao osnivača, turističke privrede i turističkih udruženja, kulturnih i drugih javnih institucija iz naše opštine.


Sjednicom je predsjedavao predsjednik Skupštine Turističke organizacije, predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović.


Skupština Turističke organizacije Budva je, između ostalog, razmatrala i usvojila Plan rada i Finansijski plan Turističke organizacije za narednu, 2019. godinu, koji je predstavila Maja Liješević, direktorica Turističke organizacije Budva. Istaknuto je da će cijeneći ulogu turističke organizacije aktivnosti biti usmjerene u pravcu strateškog upravljanja i marketinga destinacije, kroz niz aktivnosti koje se tiču strateškog planiranja i analize, razvoja i diversifikacije proizvoda i atrakcija, unapređenja i obogaćivanja ponude i njenih sadržaja, poboljšanja uslova boravka turista, brojnih manifestacija tokom čitave godine, informativno promotivnih aktivnosti uz inteziviranje digitalnih instrumenata promocije, rad turističko informativnih biroa i ostalih aktivnosti iz oblasti rada turističke organizacije.


Takođe, na sjednici je usvojena ostavka Kristine Rafailović na mjesto predsjednice Izvršnog odbora Turističke organizacije opštine Budva, dok je Skupština na to mjesto imenovala Danila Kastratovića, dipl.ekonomistu iz Budve.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja