Splendid prepun u novogodišnjoj noći

Hotel Splendid Conference&Spa Resort 13 put je organizovao Doček Nove godine. Gotovo rutinski i ove godine svi kapaciteti hotela su bili popunjeni ; a muzički miks eklektro pop-a Indire Forze i dalmatinskih soft nota Jelene Rozge, pokazao se kao sjajna uvertira za početak 2019-te. Više od 800 ljudi bilo je u sali . Gotovo da su svi ustali na bini pojavila energična Indira Forza u neobičnom crvenom kostimu pjevajući i plesajući nesmanjenim tempom sve do 1 sat iza ponoći ( sa kratkom pauzom ) .

„Naravno da je večeras bilo fantastično i ludo i nezaboravno . Bila sam motivisana iskrenim emocijama i pozitivnom energijom , koju sam osjetila na svakom koraku:od ulaska u hotel, do izlaska na binu svi su željeli da se slilkaju,da mi poruče da budem energična i ja nisam mogla ostati imuna na te iskrene pozive. Od mene se to očekivalo i nadam se da sam bila dostojna tih želja. Crna Gora je definitivno za mene i zato se nemojte iznenaditi ako već sljedeće godine ponovo dođem baš u Splendid , jer to je ta energija „rekla je Indira nakon nastupa

Zajedno sa koleginicom Jelenom Rozgom , članovima njihovih bendova ali i Žutim Serhatlićem u ponoć su odbrojali posljednje minute stare i uveli goste u Novu godinu. Rozga je svojim i hitovima grupe Magazin zadržala dobar ritam . Ni ona nije krila oduševljenje povratnom emocijom i reakcijama publike iako u Splendidu nastupa već četvrti put .

„ Nekako se ovdje osjećam kao na svom terenu . Još kad sam saznala da su oba dana rasporodata – kako ne biti inspirisan, jer moja motivacija je publika „, rekla je Jelena.

Indira i Jelena kažu da im uvijek imponuje poziv za nastup u Crnoj Gori . Nikad kao ove godine čini se budući su sve zvijezde gotovo svih muzičkih žanrova iz cijelog regiona angažovane za novogodišnje slavlje . .

„Crna Gora je regiji ponudila najbolji program i to je za svaku pohvalu , nadam se da će se Hrvatska ugledati na vas“, smatra Indira .
Njeno mišljenje dijeli i koleginica iz Dalmacije :

„ Zaista vam svaka čast što ste svojim građanima priuštili vrhunski provod „ , rekla je Rozga .

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja