Print this page

Splendid prepun u novogodišnjoj noći

Hotel Splendid Conference&Spa Resort 13 put je organizovao Doček Nove godine. Gotovo rutinski i ove godine svi kapaciteti hotela su bili popunjeni ; a muzički miks eklektro pop-a Indire Forze i dalmatinskih soft nota Jelene Rozge, pokazao se kao sjajna uvertira za početak 2019-te. Više od 800 ljudi bilo je u sali . Gotovo da su svi ustali na bini pojavila energična Indira Forza u neobičnom crvenom kostimu pjevajući i plesajući nesmanjenim tempom sve do 1 sat iza ponoći ( sa kratkom pauzom ) .

„Naravno da je večeras bilo fantastično i ludo i nezaboravno . Bila sam motivisana iskrenim emocijama i pozitivnom energijom , koju sam osjetila na svakom koraku:od ulaska u hotel, do izlaska na binu svi su željeli da se slilkaju,da mi poruče da budem energična i ja nisam mogla ostati imuna na te iskrene pozive. Od mene se to očekivalo i nadam se da sam bila dostojna tih želja. Crna Gora je definitivno za mene i zato se nemojte iznenaditi ako već sljedeće godine ponovo dođem baš u Splendid , jer to je ta energija „rekla je Indira nakon nastupa

Zajedno sa koleginicom Jelenom Rozgom , članovima njihovih bendova ali i Žutim Serhatlićem u ponoć su odbrojali posljednje minute stare i uveli goste u Novu godinu. Rozga je svojim i hitovima grupe Magazin zadržala dobar ritam . Ni ona nije krila oduševljenje povratnom emocijom i reakcijama publike iako u Splendidu nastupa već četvrti put .

„ Nekako se ovdje osjećam kao na svom terenu . Još kad sam saznala da su oba dana rasporodata – kako ne biti inspirisan, jer moja motivacija je publika „, rekla je Jelena.

Indira i Jelena kažu da im uvijek imponuje poziv za nastup u Crnoj Gori . Nikad kao ove godine čini se budući su sve zvijezde gotovo svih muzičkih žanrova iz cijelog regiona angažovane za novogodišnje slavlje . .

„Crna Gora je regiji ponudila najbolji program i to je za svaku pohvalu , nadam se da će se Hrvatska ugledati na vas“, smatra Indira .
Njeno mišljenje dijeli i koleginica iz Dalmacije :

„ Zaista vam svaka čast što ste svojim građanima priuštili vrhunski provod „ , rekla je Rozga .

PODIJELI