Za dječija igrališta 40.000 eura

Opština Budva raspisala je tender za nabavku opreme za uredjenje dječijih igrališta. Lokalna uprava spremna je da plati 39.500 eura, a najpovoljniji ponuđač biće izabran sredinom februara, kada će biti javno otvaranje ponuda. 

Uređenje igrališta obihvata nabavku opreme, vrteški, klackalica, ljuljaški, tobogana. Većina dječijih igrališta u gradu je ruinirana, pa najmladji sugrađani praktično nemaju prostor za igru.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja