Kraljičina plaža otišla u zaborav

Kompanija “Adriatic properties”, grčkog biznismena Petrosa Statisa prošila je hotel “Kraljičina plaža” na ulazu u Miločerski park.

Petrosova firma, inače zakupac grad hotela “Sveti Stefan” i Vile Miločer planira da na mjestu starog izgradi hotel sa pet zvijezdica sa 60 soba, a pored njega i depadanse sa 66 apartmana za tržište. Dobijanje gradjevinske dozvole osporila je Opstina Budva , koja se protivi izgradnji stanova za tržište u stoljetnom parku.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja