Za tribinu sa 300 sjedišta izdvajaju 70 hiljada eura

Opština Budva raspisala je tender za izbor najpovoljnije ponude za nabavku montažno - demontažnih tribina za smještaj publike na otvorenom prostoru.

Procijenjena vrijednost javne nabavke je 70 hiljada eura, a riječ je o tribinama sa 300 sjedišta.
Tribina na trgu izmedju crkva koja se koristi za potrebe predstava tokom festivala Grad teatar je u izuzetno lošem stanju.

 

 

foto: Aleksandar Aleksić

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja