Koncertom grupe "Perper" svečano zatvorena "Božićna pjaceta" u Budvi

Divnim koncertom crnogorske grupe "Perper" sinoć je svečano zatvorena "Božićna pjaceta", projekat koji je još 22. decembra pokrenut od strane Turističke organizacije opštine Budva i Udruženja ugostitelja Budve, uz podršku lokalne samouprave i JP za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore.

Tokom decembarskih i januarskih dana održano je deset muzičkih događaja, jedna dječja radionica i program za najmlađe, a uspješno je realizovana i humanitarna akcija koja je za cilj imala kupovinu invalidskih kolica za potrebe "Druge osnovne škole" u Budvi. Uz poznate hitove "Montenegro Jazz", "Kome dolaziš u san", "Zastave" i mnoge druge, sinoć je obilježena i pravoslavna Nova godina, za sve koji je slave po Julijanskom kalendaru. Poznata pop pjevačica Nevena Božović, sa cetinjskim momcima je otpjevala pjesmu "Na svetoga Nikolu", a koncert u blizini gradskog parka je završen jednom od najljepših pjesama najpoznatijeg crnogorskog benda - Goro moja.

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja