Objavljen Konkurs za izradu zaštitnog znaka – logotipa i slogana u okviru projekta “Domaći ukusi”

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore raspisala je Konkurs za izradu zaštitnog znaka – logotipa i slogana koji će pratiti realizaciju projekta “Domaći ukusi”.

Riječ je o projektu koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička oranizacija Crne Gore Investiciono - razvojni fond i Privredna komora Crne Gore, u cilju promocije domaćih proizvoda, supstitucije uvoza i povećanja potrošnje kroz turizam,

Nacionalna turistička organizacija je jedan od nosilaca projekta, a logotip treba da se nadovezuje na logotip turističkog nacionalnog brenda Montenegro Wild Beauty https://montenegro.travel/files/pdf/knjiga-standarda.pdf

Pravo prijave po ovom Javnom konkursu imaju pravna i fizička lica iz oblasti marketinga, arhitekture, dizajna i umjetnosti.

Po ovom konkursu dodjeljuju se tri nagrade, prva u iznosu od 2.000 €, druga u iznosu od 1.500 € i treća nagrada u iznosu od 1.000 €.

Konkurs je dostupan na https://www.montenegro.travel/objekti/nacionalna-turisticka-organizacija-crne-gore i otvoren je 20 kalendarskih dana od dana objavljivanja.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti