Planiraju rekonstrukciju šetalište u Budvi i Bečićima?

Javno preduzeće "Morsko dobro" zatražilo je od Opštine Budva da im izdaju urbanističko tehničke uslove za rekonstrukciju šetališta u Budvi i Bečićima.

Državno preduzeće je je navelo da namjerava da rekonstruiše šetalište od gradskog parka ispod restorana "O sole mio" do "Plavog kamena" ispod bivšeg hotela "lahor" u Rafailovićima, sa dodatnim dijelom od hotela "Splendid" do zapadnog kraja Bečićke plaže. kako ističu ukupna dužina šetališta je 5.650 metara, uključujući i pješački tunel kroz Zavalu.

"Radovi bi podrazumjevali rekonstrukciju hodnih površina , javne rasvjete, mobilijara, zelenila...", stoji u u zahtjevu u koji su "Primorske novine" imale uvid.

 

foto šetalište u Rafailovićima : Jugoslav Belada

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja