Opština objavila imovinski karton

Opština Budva objavila je na svome sajtu imovinski karton u kome je detaljno navedeno kojim sve nekretninama raspolaže, koristi ih ili su u njenoj svojini.

To je ujedno i poziv svim građanima da detaljno pogledaju koje su sve nepokretnosti u vlasništvu OPštine, jer mnoge od njih su trenutno uzurpirane ili ih neko drugi koristi, zbog čega će i lokalna uprava da nagažuje advokatski tim koji će ujedno biti skoncentrisan na rješavanje imovinskih problema. Ovo , kako je rečeno, Primorskim novinama nije konačan spisak, već će i dlaje da se nastavi sa popisivanjem imovine.

 

https://www.budva.me/article/imovinski-karton-opštine-budva-decembar-2018

 

 

foto: Ivan Čučuk

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja