Nasipaju i prave nove plaže i šetalište na Zavali

Javno preduzeće Morsko dobro zatražilo je od budvanskog Sekretarijata za urbanizam da im izdaju urbanističko tehničke uslove za uređenje obale na rtu Zavala.

"Molim vas da nam izdate urbanističko tehničke uslove za povećanje postojećih plažnih površina - posipanjem pijeska, modeliranjem stjenovite obale između postojećih kupališta za boravak kupača sa izgradnjom pješačke komunikacije , infrastrukturno opremanje obale na poluostrvu Zavala , uključujući kupalište "Guvance" i "Tanga beach" sa okolnim prostorom", navodi se u zahtjevu ovog javnog preduzeća u koji su "Primorske novine " imale uvid.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja